Home

Renate Reijnders Humor College

Renate Reinders

PRIJZEN / INFO

Overig do. 22.03.18

Aanvang 20.15uur

Normaal: € 16.00
Bestel kaarten

Renate Reijnders Humor College

Renate Reinders

Let op! Niet interactief! Lachen vanuit je luie stoel.

 

Ieder mens heeft humor, niet alleen de grappenmakers. Als je de humor van een situatie kunt inzien, helpt dat om deze te relativeren. Humor maakt het leven licht en leuk. Maar het gaat dieper: het verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en bovendien ontzettend gezond. Het Humorcollege is cabaret, show en college en leert je alles over humor. Doel van de avond is niet alleen om je te laten lachen, maar ook om jouw eigen humorstijl te ontdekken.

 

Renate Reijnders neemt humor al jaren serieus. Haar Humorcollege is een hit in het bedrijfsleven, meer dan een half miljoen professionals volgden deze workshop. Om meer nieuwsgierigen te kunnen bereiken, staat haar Humorcollege nu in de theaters. Een avond vol lach- en leerstuipen! Het is goed mogelijk dat je na het volgen van dit college grappiger wordt en dat mensen in jouw omgeving daar op reageren. Ze kunnen gaan glimlachen, gaan huilen van het lachen of je raar aankijken. Of ze kunnen juist niet van je afblijven, want humor maakt aantrekkelijk. Voor de gevolgen van deze gedragingen zijn wij niet aansprakelijk. Wel (mede) verantwoordelijk.

 

Doe het Humorcollege cadeau aan een vriend waar je goed mee kunt lachen of aan een familielid die wel wat humor in zijn leven kan gebruiken.

 

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Sleeping Beauty

Sleeping Beauty

Door Royal Moscow Ballet

 

wo. 21.03.18

Lees meer

Bestel kaarten Overig
Henk Schiffmacher

Henk Schiffmacher

Schiffmacher vertelt

 

vr. 06.04.18

Lees meer

Bestel kaarten Overig

« VORIGE | VOLGENDE » 12