Home

Paul de Munnik

Goed Jaar

PRIJZEN / INFO

Cabaret do. 07.03.19

Aanvang 20.15uur

Normaal: € 20.75
CJP: € 19.25
Vriendenpas: € 18.75
65+: € 19.25
Bestel kaarten

Paul de Munnik

Goed Jaar

Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum ‘Goed Jaar’ loopt hij verder op het pad dat hij met ‘Nieuw’ is ingeslagen. Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater.

 

Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken, en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet, en waar hij zo luidkeels om bejubeld wordt; het zingen van de mooiste theaternummers. Van hemzelf, maar ook van anderen, omdat de fakkel ook doorgegeven moet blijven worden.

 

Na jaren van grote producties vindt Paul het heerlijk om in een kleinere bezetting, dicht bij de mensen te spelen. Deze voorstelling speelt Paul samen met een van Neerlands beste gitaristen, Wouter Planteijdt, dus u kunt er zeker van zijn dat u muzikaal niets te kort komt.

 

Met: Paul de Munnik

 

Trouw ***

“Paul de Munnik is een eersteklas theaterzanger. Hij kan muzikaal uit de voeten met een tango, een stomende blues, een vleugje rock ’n roll en hij is qua interpretatie een geweldige chansonnier met zijn warme stem.”

 

Dagblad van het Noorden *****

“De Munnik (46) is in zijn theaterconcert een zanger die ook een sappig verteller is, componist/tekstschrijver èn een geweldenaar als muzikant op de vleugel en de gitaar.”

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

« VORIGE | VOLGENDE » 12