Home

Op hoop van zegen

Met o.a. Bill van Dijk

PRIJZEN / INFO

Toneel do. 02.05.19

Aanvang 20.15uur

Rabobankleden: € 30.00
Vriendenpas: € 33.00
65+: € 33.50
CJP: € 33.50
Normaal: € 35.00
Bestel kaarten

Op hoop van zegen

Met o.a. Bill van Dijk

Met: Bill van Dijk, Mariska van Kolck e.a.

 

Een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. Sinds de première in 1900 is deze klassieker het meest gespeelde Nederlandse toneelstuk ter wereld. De musical-versie laat zien dat het vissersdrama ook nu nog niets aan zeggingskracht heeft verloren.

 

Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren laat niemand onberoerd. Zeker wanneer Knier voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon Barendje ook naar zee zal sturen. Hun gevecht om te overleven gebukt onder het harteloze beleid van reder Bos en andere sociale misstanden leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald.

 

Ook iedereen met een visuele beperking kan genieten van 'Op Hoop van Zegen'. Want tijdens deze voorstelling verzorgt een blindentolk van 'Komt het Zien!' live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden horen deze visuele beschrijvingen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel met de acteurs. Deze speciale inleiding begint om 19:15 uur. Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem contact op met de kassa om de meest geschikte plek in de zaal voor u en uw hond te bespreken. Reserveren kan via mail of telefonisch.

 

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Emma wil leven

Emma wil leven

Solo Stories

 

vr. 03.05.19

Lees meer

Bestel kaarten Toneel