Home

Late Lente

Met o.a. Ellen Pieters en Guido Spek

PRIJZEN / INFO

Toneel do. 04.10.18

Aanvang 20.15uur

Normaal: € 27.50
CJP: € 26.00
65+: € 26.00
Vriendenpas: € 25.50
Voordeelcode: € 22.50
Bestel kaarten

Late Lente

Met o.a. Ellen Pieters en Guido Spek

Mira Faber is een beroemde zangeres, Bow is een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in actie. Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Als dan ego’s botsen, maskers vallen en harten dreigen te breken, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven: zichzelf redden of eindelijk zichzelf worden…

 

‘Late Lente’ is een brutale en pittige tragi-komedie over de worsteling tussen wat hoort en wat moet, tussen het hart en het hoofd, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren èn tussen de lakens. Met een verleden vol leugens en een toekomst vol plannen is de vraag: hoe red je elkaar en daarna jezelf?

Met Ellen Pieters (o.a. ‘Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie’, ‘Wat Zien Ik?!’), Guido Spek (‘GTST’, ‘Into The Woods’), Sjoerd Pleijsier (Ciske De Rat, Turks Fruit), Julia Herfst (Eline Vere, The Full Monty) e.a. Script: Jeremy Baker (o.a. Koefnoen, Putting It Together, Nonsens, Into The Woods) Regie: Kees Prins (Het Diner, De Tweeling)

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Judeska in de TBS-kliniek

Judeska in de TBS-kliniek

Het HUIS van ASPORAAT

 

do. 11.10.18

Lees meer

Bestel kaarten Toneel
Guilty Pleasures

Guilty Pleasures

Powered by Powervrouwen

 

di. 06.11.18

Lees meer

Bestel kaarten Toneel

« VORIGE | VOLGENDE » 123