Home

Marc de Hond

Voortschrijdend inzicht

PRIJZEN / INFO

Cabaret do. 01.11.18

Aanvang 20.15uur

Vriendenpas: € 15.50
Normaal: € 17.50
65+: € 16.00
CJP: € 16.00
Bestel kaarten

Marc de Hond

Voortschrijdend inzicht

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In ‘Voortschrijdend inzicht’ legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.

Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat, elke weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner? Een absolute aanrader als u weleens piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering.

‘Voortschrijdend inzicht’ is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.

 

Met: Marc de Hond

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Christel de Laat

Christel de Laat

Zijn daar nog vragen over? (try out)

 

vr. 19.10.18

Lees meer

Bestel kaarten Cabaret
Ashton Brothers

Ashton Brothers

Enfants Terrible

 

za. 03.11.18

Lees meer

Bestel kaarten Cabaret

« VORIGE | VOLGENDE » 1234567