Home

PURPER

PURPER's Passie

PRIJZEN / INFO

Muziek/Show za. 22.12.18

Aanvang 20.15uur

Vriendenpas: € 23.00
CJP: € 23.50
65+: € 23.50
Normaal: € 25.00
Bestel kaarten

PURPER

PURPER's Passie

De theatergroep PURPER vraagt zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig z’n droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn ‘passie’. Er is zelfs supermarktbrood dat ‘Liefde & Passie’ heet!

 

Hoog tijd dus om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat. Frans Mulder en Erik Brey, de PURPERS van het eerste uur, en het negen instrumenten bespelende, muzikale multi-talent Diederick Ensink, zullen samen met de ontroerend eigenzinnige actrice, singer-songwriter Anne van Veen met een gezonde dosis zelfspot op zoek gaan naar hun eigen passie.

 

De wisselende samenstelling van PURPER maakt dat de groep het publiek steeds opnieuw weet te verrassen en verbazen. Niet gek dus dat zij extra blij zijn met de komst van Anne van Veen. Zij zal, al is het alleen al door de prachtige teksten die zij schrijft, PURPER ongetwijfeld een verrassende nieuwe impuls geven. PURPER, een begrip in de Nederlandse theaterwereld, heeft een vaste plek in het collectief geheugen van het publiek. Hele generaties zijn ermee opgegroeid.

 

Met: Frans Mulder, Erik Brey, Diederick Ensink en Anne van Veen

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Fleetwood Mac (tribute band)

Fleetwood Mac (tribute band)

The Incredible Story

 

do. 17.01.19

Lees meer

Bestel kaarten Muziek/Show
The Bentleys

The Bentleys

To Liverpool And Back

 

vr. 08.02.19

Lees meer

Bestel kaarten Muziek/Show

« VORIGE | VOLGENDE » 123