Home

Charles Groenhuijsen

Optimisten hebben de hele wereld

PRIJZEN / INFO

Special en Theatercollege ma. 21.01.19

Aanvang 20.15uur

CJP: € 22.00
Normaal: € 23.50
Vriendenpas: € 21.50
65+: € 22.00
Bestel kaarten

Charles Groenhuijsen

Optimisten hebben de hele wereld

Nooit eerder in de geschiedenis waren we veiliger, gezonder, rijker en beter opgeleid dan nu. Vrouwen bereikten in de laatste 100 jaar meer dan in de 100-duizend jaar daarvoor. De jeugd van tegenwoordig is de best geïnformeerde jonge generatie uit de wereldgeschiedenis. We horen bijvoorbeeld tot de gelukkigste landen ter wereld! Echt waar! Zelfs op deze Blue Monday!

“Natuurlijk zijn er wereldwijd grote uitdagingen (klimaat, ongelijkheid, geweld en terrorisme en banenverlies door robots), maar er is meer goed dan slecht nieuws. Bij al die vooruitgang scoort Nederland wereldwijd opperbest (we staan aan de top met zorg, onderwijs, infrastructuur en gelijkheid). Ik vergelijk het natuurlijk met Amerika, mijn tweede vaderland, waar ik 23 jaar woonde. Dan doet Nederland het echt beter.”

 

“Ik bespreek in mijn theaterprogramma onze toekomst. Nu eens niet in de rol die u van mij kent als TV-correspondent of commentator over Donald Trump. Natuurlijk zijn er wereldwijd grote uitdagingen, maar er is meer goed dan slecht nieuws. Wie weet lukt het mij om u tijdens mijn vrolijke voorstelling aan het denken te zetten. Optimisten bereiken meer dan pessimisten. Toch?”

 

Met: Charles Groenhuijsen

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk

Welcome to the Future (reprise)

 

za. 16.03.19

Lees meer

Bestel kaarten Special en Theatercollege
Uitgestelde Ticket

Uitgestelde Ticket

seizoen 2018-2019

 

do. 01.08.19

Lees meer

Bestel kaarten Special en Theatercollege

« VORIGE | VOLGENDE » 12