Home

Mattheus Passie

PRIJZEN / INFO

Muziek/Show ma. 22.04.19

Aanvang 15.00uur

CJP: € 21.50
Vriendenpas: € 21.00
Normaal: € 23.00
65+: € 21.50
Bestel kaarten

Mattheus Passie

Een van de grootste muziekwerken van de klassieke muziek; De Mattheus Passie, vertolkt in een gedurfde en verfrissende bewerking. Een unieke uitvoering waarin klassieke muziek en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten.

 

Theatermaker en vertaler van het stuk, Jan Rot vertelt op indrukwekkende wijze het verhaal van de evangelist. De populaire zangeres Sharon Kips en bariton Job Hubatka nemen de beroemde recitatieven en aria’s van het lijdens- en sterfverhaal voor hun rekening. Kips verwierf vooral bekendheid als winnaar van het RTL 4-programma X Factor.

 

De muziek wordt verzorgd door het orkest Tango Extremo, welke sinds  haar oprichting een ontwikkeling heeft meegemaakt die op zijn minst opmerkelijk te noemen is. Het orkest heeft op praktisch alle grote- en kleine concertpodia van Nederland gestaan, maar ook het buitenland heeft al vaak met dit ensemble kennis mogen maken.

 

Met: Sharon Kips, Job Hubatka, Peter Faber en Tango Extremo.

 

De Stentor ****

"Jan Rot heeft met zijn vertaling het verhaal op subtiele wijze verlevendigd.Bachs muziek in tangostijl lijkt een onmogelijke combinatie, maar in deze respectvolle interpretatie bleef Bachs muziek overeind."

 

Soester Courant

"De tango en de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach gaan goed samen. Dat bewijzen theatermaker Jan Rot en Tango Extremo met een eigentijdse versie."

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Abafazi

Abafazi

Black - Brave - Beautiful

 

di. 02.04.19

Lees meer

Bestel kaarten Muziek/Show