Home

Mattheus Passie

PRIJZEN / INFO

Muziek/Show ma. 22.04.19

Aanvang 15.00uur

Normaal: € 23.00
65+: € 21.50
CJP: € 21.50
Vriendenpas: € 21.00
Bestel kaarten

Mattheus Passie

Een van de grootste muziekwerken van de klassieke muziek; De Mattheus Passie, vertolkt in een gedurfde en verfrissende bewerking. Een unieke uitvoering waarin klassieke muziek en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar ontmoeten.

 

Acteur Peter Faber vertelt op indrukwekkende wijze het verhaal van de evangelist, met de Nederlandse hertaling van theatermaker Jan Rot. De populaire zangeres Sharon Kips en bariton Job Hubatka nemen de beroemde recitatieven en aria’s van het lijdens- en sterfverhaal voor hun rekening. Kips verwierf vooral bekendheid als winnaar van het RTL 4-programma X Factor.

 

De muziek wordt verzorgd door het orkest Tango Extremo, welke sinds  haar oprichting een ontwikkeling heeft meegemaakt die op zijn minst opmerkelijk te noemen is. Het orkest heeft op praktisch alle grote- en kleine concertpodia van Nederland gestaan, maar ook het buitenland heeft al vaak met dit ensemble kennis mogen maken.

 

Met: Sharon Kips, Job Hubatka, Peter Faber en Tango Extremo.

 

De Stentor ****

"Jan Rot heeft met zijn vertaling het verhaal op subtiele wijze verlevendigd.Bachs muziek in tangostijl lijkt een onmogelijke combinatie, maar in deze respectvolle interpretatie bleef Bachs muziek overeind."

 

Soester Courant

"De tango en de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach gaan goed samen. Dat bewijzen theatermaker Jan Rot en Tango Extremo met een eigentijdse versie."

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Fleetwood Mac (tribute band)

Fleetwood Mac (tribute band)

The Incredible Story

 

do. 17.01.19

Lees meer

Bestel kaarten Muziek/Show
The Bentleys

The Bentleys

To Liverpool And Back

 

vr. 08.02.19

Lees meer

Bestel kaarten Muziek/Show

« VORIGE | VOLGENDE » 123