Home

Harderwijkse Oudejaarsconference 2018

PRIJZEN / INFO

Cabaret di. 11.12.18

Aanvang 20.15uur

Normaal: € 15.00
Bestel kaarten

Harderwijkse Oudejaarsconference 2018

Ieder jaar kijken er ontelbaar veel mensen naar de verschillende oudejaarsconferences. Hoe leuk zou het zijn als de conference waarnaar je dit jaar gaat kijken, óók over onze eigen stad gaat? Over gebeurtenissen die invloed op je hebben gehad, die je hebt toegejuicht of waar je juist volkomen tegen was.

 

Op dinsdag 11 én donderdag 13 december vindt de ‘Harderwijkse Oudejaarsconference 2018’ plaats. Een avondvullend programma door, voor en over Harderwijk. Harderwijker Tim Smit neemt je mee door 2018: van groot tot klein nieuws en een boel vrijheid van meningsuiting. Hij staat stil bij hoogte- en dieptepunten uit de wereld, Nederland én uit Harderwijk. Een spraakmakende avond die je als Harderwijker niet wil missen!

 

‘Kan de microfoon aan?’

Wie herinnert zich niet het moment dat Thierry Baudet zijn twee zeteltjes in de Amsterdamse gemeenteraad had gewonnen en zijn achterban wilde toespreken. Zijn microfoon stond niet aan en gek dansend bleef hij maar op de melodie van het nummer op de achtergrond herhalen: “Kan de microfoon aan?”

 

De ‘Harderwijkse Oudejaarsconference 2018’ gaat over precies dát. Kan de microfoon aan? Mogen we alsjeblieft iets zeggen? Tim Smit pakt zijn kans. Tijdens de conference staat de microfoon AAN. Hij gaat het hebben over de Harderwijkse koopzondag, het Bargje, de tiny houses en het nieuwe boulevardgebied. Maar ook over de dividendbelasting, de nieuwe privacy wet, Bert en Ernie, het drama in Oss en polderterrorisme.

 

Maar als we het over al die dingen hebben én de microfoon staat aan… tot wie richten wij ons dan?

Als kersverse vader richt Tim zich tot zijn zoon. De volgende generatie.

 

Een voorstelling van twee keer 45 minuten met conference, kleine en grote liedjes, dans en daarna met een goed gevoel het nieuwe jaar in.

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Tineke Schouten

Tineke Schouten

Highlights

 

do. 22.11.18

Lees meer

Voorstelling uitverkocht

Cabaret
Op Sterk Water

Op Sterk Water

Een magische kerst

 

wo. 12.12.18

Lees meer

Bestel kaarten Cabaret

« VORIGE | VOLGENDE » 12345