Home

Uitgestelde Ticket

seizoen 2019-2020

PRIJZEN / INFO

Overig za. 01.08.20

Aanvang 20.15uur

Normaal: € 10.00
Bestel kaarten

Uitgestelde Ticket

seizoen 2019-2020

Geniet u ook zo van een avond theater? En zou u een mede-Harderwijker een avond theater cadeau willen doen en daarmee een avond vol beleving geven? Iemand die dit anders niet kan veroorloven? Koop dan het uitgestelde ticket!

 

Nieuw in seizoen 2018-2019 is het ‘uitgestelde ticket’. Het fenomeen uitgestelde koffie is in vele gemeenten al een begrip. Inwoners met een klein inkomen werden in staat gesteld om bij een plaatselijke horeca gelegenheid een kopje koffie

te nuttigen om zo onder de mensen te komen en deel uit te blijven maken van het sociale leven. De koffie was eerder al door een andere bezoeker betaald.

 

Stichting Podia Harderwijk wil dit principe toepassen op podiumkunstenbezoek in Harderwijk, te beginnen bij het aanbod in Theater Harderwijk. De prijzen van entreekaarten in de theaterwereld liggen gemiddeld tussen de vijftien en vijfendertig

euro. Dat is voor mensen met een klein inkomen niet haalbaar. Om iedereen in staat te stellen te genieten van theater, kunnen onze bezoekers een uitgesteld ticket kopen voor € 10,-.

 

Theater Harderwijk en haar toeleverancier schelden het restbedrag van het theaterkaartje kwijt. Zo kunnen ook mensen voor wie het theater onbereikbaar lijkt de avond van hun leven hebben.

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

« VORIGE | VOLGENDE »