Home
  • Joris Linssen & Caramba
  • Bumba (1+)
  • Bumba (1+)
  • Doet sneeuw pijn
  • The BlueBirds
  • Doornroosje (4+)
  • Johnny de Mol
  • TEDxHarderwijk

wo. 26.02.20 / 20.15 uur

Joris Linssen & Caramba

RAAK!


LEES MEER >

Auditie oproep

di. 15.10.19

Theater Harderwijk zoekt nieuwe conferencier
Doe auditie voor de Harderwijkse Oudejaarsconference 2020


Na de succesvolle eerste editie van de ‘Harderwijkse Oudejaarsconference’ in december 2018 en eind dit jaar de tweede, maken Theater Harderwijk en Harderwijkse Zaken zich op voor de derde editie in 2020 en zetten audities uit voor de nieuwe conferencier.

De voorbereidingen voor de Harderwijkse Oudejaarsconference 2019 zijn in volle gang en ondertussen werken Harderwijkse Zaken en Theater Harderwijk achter de schermen druk aan de conference 2020, om te beginnen met de zoektocht naar een conferencier.

Wat er wordt verwacht van de lokale conferencier is volgens directeur Priscilla Smit duidelijk: “We zoeken iemand die iets met Harderwijk heeft, hier wonen is niet noodzakelijk. Diegene kan hier ook geboren zijn, op school gezeten hebben of op één andere manier een connectie hebben met de stad.” Volgens haar is er veel talent uit Harderwijk en wil ze hen de kans van dit podium bieden, samen met de amateurkunsten in de stad. “Het is nogal een taak om het Harderwijkse jaar samen te vatten in een vermakelijk avond, maar er wordt gezorgd voor professionele begeleiding. In ieder geval een regisseur, maar ook met schrijven is ondersteuning. Zij of hij moet het vooral in zich hebben de avond te kunnen dragen, op eigen wijze het verhaal van de stad kunnen vertellen en met nadruk op eigen talenten. Dat is waar we naar op zoek gaan.” Haar advies aan de potentiële nieuwe conferencier luidt dan ook: “Droom groots en ga ervoor!”


De auditie
De auditie bestaat uit twee rondes waarin we jouw talent als conferencier willen ervaren; heb jij het in je mars om deze voorstelling te schrijven, spelen en dragen?  Ook gaan we in gesprek over je motivatie. Na je inschrijving ontvang je een mail met meer informatie over het verloop van de auditie en laten we je ook weten op welk tijdstip je auditie mag komen doen.

De audities vinden plaats in Theater Harderwijk op:

Ronde 1

- Woensdagavond 30 oktober 2019 tussen 18.00 uur en 22.00 uur

Ronde 2 

- Woensdagavond 20 november tussen 18.00 uur en 22.00 uur

 

Aanmelden
Ben jij iemand die het lokale nieuws volgt en dit kan vertalen naar een mooie, grappige en scherpe voorstelling in december? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbij gaan en meld je aan voor de auditie.

Stuur een mail met je CV, motivatie en recente foto naar marketing@theaterharderwijk.nl.
Aanmelden betekent niet direct dat je wordt uitgenodigd. Je ontvangt per mail een uitnodiging of een afmelding.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.