Home
  • Rundfunk
  • Fiddler on the Roof
  • Fiddler on the Roof
  • Punthoofden bij autisme

do. 04.06.20 / 20.15 uur

Rundfunk

Todesangstschrei


LEES MEER >

Bewaar je ticket, geniet later

do. 23.04.20

Bewaar je ticket, geniet later
Culturele sector roept houders van tickets op: Bewaar je ticket, geniet later

Stichting Podia Harderwijk vraagt samen met Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals gezamenlijk aan u als bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en de ACM: Bewaar je ticket, geniet later.
 
Passend aanbod
Net als alle theaters en podia in Nederland komt Stichting Podia Harderwijk met zoveel mogelijk passende  oplossingen voor onze bezoekers. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar nieuwe data voor de voorstellingen en evenementen die nu geen doorgang kunnen vinden en het oorspronkelijke ticket blijft gewoon geldig. Is zo’n verplaatsing niet mogelijk, wordt het evenement definitief afgelast of bent u als houder van het ticket verhinderd op de nieuwe datum, dan krijgt u een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten, die later ingewisseld kan worden. Hierdoor kunt u alsnog genieten van een vervangende voorstelling, optreden of andere activiteit. Over de praktische afhandeling informeren we u op een later moment. U hoeft nu niets te doen. Wij vragen om uw geduld en begrip in deze. Bewaar dus uw tickets en blijf van cultuur genieten. 
 
Geniet later
Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat houders van tickets hun bezoek aan hun favoriete podium of event uitstellen. Daardoor kan de culturele sector en de sport de grote economische klap die hen treft door de coronacrisis opvangen en kunt u hopelijk weer genieten van de mooiste voorstellingen, optredens en andere activiteiten zodra de deuren weer open mogen gaan. 

Meer informatie over ‘Bewaar je ticket, geniet later’ kunt u vinden op www.bewaarjeticket.nl