Home
  • Rundfunk
  • Uitgestelde Ticket
  • Fiddler on the Roof
  • Fiddler on the Roof

do. 04.06.20 / 20.15 uur

Rundfunk

Todesangstschrei


LEES MEER >

Coronavirus

wo. 04.03.20

Coronavirus

Laatste update: dinsdag 24 maart 2020

Locaties Stichting Podia Harderwijk sluiten tot 1 juni 2020
Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten per 23 maart een verbod op alle bijeenkomsten tot 1 juni (in plaats van 6 april), ook met minder dan 100 mensen afgekondigd.

Dit houdt in dat Stichting Podia Harderwijk haar locaties, kunstcentrum Catharinakapel, muziekpodium Estrado en Theater Harderwijk tot maandag 1 juni sluit en alle activiteiten op onze locaties tot maandag 1 juni 2020 geen doorgang vinden.

Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden de activiteiten naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.

Blijf op de hoogte
Op de website van het RIVM staat de meest actuele informatie over het coronavirus. Wij volgen het RIVM en de GGD nauwgezet en passen ons beleid aan zodra daar aanleiding toe is en houden u via onze website op de hoogte van eventuele verdere maatregelen. Wij hebben bij Stichting Podia Harderwijk een projectgroep die dagelijks bijeenkomt en updates van het RIVM en de GGD monitort.