Home
  • Fiddler on the Roof
  • Fiddler on the Roof
  • Punthoofden bij autisme

vr. 16.10.20 / 20.15 uur

Fiddler on the Roof

Musical Stichting Harderwijk


LEES MEER >

Coronavirus

wo. 04.03.20

Coronavirus
Laatste update: woensdag 22 april 2020

Locaties Stichting Podia Harderwijk blijven tot 1 juni 2020 gesloten
Ten gevolge van de maatregelen tegen het coronavirus blijven de locaties van Stichting Podia Harderwijk kunstcentrum Catharinakapel, muziekpodium Estrado en Theater Harderwijk tot maandag 1 juni gesloten en vinden alle activiteiten op onze locaties tot maandag 1 juni 2020 geen doorgang.

 

De kaartkopers en andere bezoekers zijn geïnformeerd en worden in een later stadium per e-mail over de  afwikkeling op de hoogte gebracht.

Steuntje in de rug 
We krijgen veel vragen van het publiek of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren opengaan, weer op bezoek komt in ons theater. Wilt u Vriend worden van ons theater, of weet u nog iemand die Vriend wil worden? Klik dan hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte
Op de website van het RIVM staat de meest actuele informatie over het coronavirus. Wij volgen het RIVM en de GGD nauwgezet en passen ons beleid aan zodra daar aanleiding toe is en houden u via onze website op de hoogte van eventuele verdere maatregelen. Wij hebben bij Stichting Podia Harderwijk een projectgroep die dagelijks bijeenkomt en updates van het RIVM en de GGD monitort.