Home
  • Fiddler on the Roof
  • Fiddler on the Roof
  • Punthoofden bij autisme

vr. 16.10.20 / 20.15 uur

Fiddler on the Roof

Musical Stichting Harderwijk


LEES MEER >

Gastdames en -heren

Wij zijn trots op de grote groep vrijwillige gastdames en -heren als drijvende motor achter het Theater. Tijdens de voorstellingen staan zij voor u klaar en zorgen ervoor dat u van een onbezorgde avond kunt genieten. De gastdames zijn te herkennen aan het blauwe sjaaltje, de heren dragen een blauw pochetje.

 

Gastdame Jenny Vonk:

‘Het geeft mij veel voldoening om mee te kunnen werken aan een gezellig avondje voor veel mensen. De gasten begroeten en het gevoel geven dat ze welkom zijn, vragen beantwoorden, mensen wegwijs maken, informeren wat ze van de voorstelling vonden of gewoon een praatje maken zijn de belangrijkste taken.’

 

Gastdame Esmeralda Kakisina:

‘Ons team bestaat uit gastdames en -heren van verschillende leeftijden, dat maakt het prettig en geeft een familiair gevoel voor onze jongere en oudere gasten die het theater bezoeken.’

 

Gastheer Peter van Veen:

'Het is heerlijk om als host in het theater te mogen werken. Ik beschouw het als een grote eer. Ik zie een grote variëteit van verassende voorstellingen. Waar ik misschien zelf niet zo gauw een kaartje voor zou kopen. Het blijken vaak juweeltjes zijn om naar te kijken en te luisteren.

Wat ook veel voldoening geeft om onze theaterbezoekers gastvrij te ontvangen en van dienst te zijn. Ons Harderwijker Theater heeft veel te bieden en met persoonlijke aandacht voor onze gasten kan een avondje theater net een stukje meerwaarde krijgen.

Het Theater Harderwijk is iets waar ik trots op ben!'