Je bent van harte welkom op onze nieuwe locatie op het Bouw & Infra Park!

Nieuwe locatie
De voormalige Willem George Frederikkazerne in Harderwijk wordt tegenwoordig gebruikt door het Bouw & Infra Park. In 2021 is Theater Harderwijk verhuisd naar deze nieuwe locatie. Op deze centrale locatie is er meer ruimte voor cultuurbeleving en een goede parkeergelegenheid. Lees hier meer over de locatie.

Adres
Bouw & Infra Park
Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk

Route en bereikbaarheid
Kom je met de auto, de fiets of het openbaar vervoer? Lees op deze pagina meer over jouw reis naar de locatie van Theater Harderwijk.

Parkeren
Ga na het oprijden van het terrein linksaf en volg de borden naar parkeerplaats P3. Loop vanaf de parkeerplaats naar de ingang van het theater.

Rolstoelvriendelijk
Ons theater is rolstoelvriendelijk en beschikt over een aantal rolstoelplaatsen met ruimte voor een begeleider die je (per e-mail) kunt reserveren. Het theater is gelijkvloers en er is een invalidentoilet aanwezig in het gebouw. Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend via info@podiaharderwijk.nl gereserveerd worden.

Plattegrond
Benieuwd naar de indeling van onze theaterzaal? Bekijk hier de plattegrond. 

Ringleiding
Theater Harderwijk maakt gebruik van ringleiding. Bezoekers met een gehoorapparaat met deze functie, kunnen hier gebruik van maken. Zo kan iedereen genieten van onze theatervoorstellingen. 

Kan ik mijn kaarten ruilen/retourneren?
Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen theaterkaarten geruild worden voor een andere voorstelling of een tegoedbon. Stuur hiervoor een mail naar info@podiaharderwijk.nl.

Voorwaarden kaartverkoop via derden
Wij raden aan om alleen bij officieel erkende kaartverkopende partijen een theaterkaart te kopen. Bij voorkeur rechtstreeks bij ons, want dan weet je zeker dat het een officiële kaart betreft. Bij kaartverkoop van kaarten via derden gelden de annuleringsvoorwaarden die deze partij stelt aan het annuleren van kaarten. Deze annuleringsvoorwaarden zijn op te vragen bij de desbetreffende partij.

Namens het team van Theater Harderwijk wensen wij je heel veel plezier en een fijne voorstelling!

Wil je meer weten over ons programma?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op