INFO PODIAHARDERWIJK.NL

Kunstcentrum Catharinakapel, Muziekpodium Estrado en Theater Harderwijk maken statutair onderdeel uit van de Stichting Podia Harderwijk.

Kunstcentrum de Catharinakapel

De intieme Catharinakapel is een prachtige historische kapel midden in het centrum van Harderwijk en organiseert kleinschalige culturele activiteiten op het gebied van theater, film, muziek en beeldende kunst. De ambiance, de diversiteit en de toegankelijkheid vormen samen een prachtig decor voor geweldige activiteiten.

Muziekpodium Estrado

Muziekpodium Estrado biedt een veelzijdig programma, gewoon goede muziek voor echte liefhebbers. Van de beste tribute bands tot nieuwe pop/rock artiesten, van metal tot aan Drum & Bass. Niets is te gek! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons te helpen bij de activiteiten in Estrado.

Theater Harderwijk

Cultuurliefhebbers kunnen bij Theater Harderwijk terecht voor voorstellingen verdeeld in de genres: ‘Jeugdvoorstelling’, ‘Cabaret’, ‘Toneel’, ‘Muziek/show’ en ‘Overig’. Ook biedt het theater een podium voor amateurgezelschappen uit Harderwijk en omgeving.

Iedere dag creatief bezig zijn met gave content? Check dan dit!

Iedere dag foto’s maken, visuals ontwerpen, posten, interviewen. Jij zet de tofste campagnes op, bouwt aan onze communities en aan een groot bereik. Klinkt goed toch!?