“Tijd om jouw acteer-skills naar een hoger niveau te tillen? Doe mee!”

Tijdens deze theatercursus krijg je acteerles en training in het neerzetten van een professionele theatervoorstelling. Het doel van de cursus is om met de groep een prachtige voorstelling te maken én te spelen voor publiek op het toneel van Theater Harderwijk.

De voorstelling heeft als thema “1672 – 2022, 350 jaar na het rampjaar”. Een indrukwekkende gebeurtenis die zich in juni 1672 in Harderwijk afspeelde. Lees meer.

Startdatum :        dinsdag 26 oktober 2021
Aantal lessen :   
25 lessen
Frequentie :         wekelijks (elke dinsdagavond 19.30 uur tot 22.00 uur)
Leeftijd :               16 t/m 99 jaar
Lesgeld :               € 375,- (3x € 125,-)
Locatie :               de Catharinakapel in Harderwijk
Docenten :           Sjors & Ruud Theatermakers

Wat kun je verwachten?
Deze leergang is voor volwassenen die willen leren toneelspelen of al enige toneelervaring hebben. Alle  facetten van het maken en spelen van een theatervoorstelling komen aan bod. Van fysieke bewustwording voor een overtuigende performance tot aan tekstbehandeling. Tijdens de leergang train je je spelvaardigheden en leer je van theatrale keuzes te maken die het spel en het toneelbeeld versterken.

Samen met je medespelers ontwikkel je, repeteer je en speel je als eindprestatie een professionele en eigentijdse theatervoorstelling voor, door en over Harderwijk.

Tijdens de leergang krijg je één of meerdere rollen toebedeeld die je tijdens de theatervoorstelling gaat spelen.

Professionele begeleiding
De lessen worden gegeven door de professionele theatermakers Sjors Noordsij en Ruud Moesbergen. Tijdens de leergang worden er ook speciale gastdocenten uitgenodigd om bepaalde vaardigheden aan te leren. Lees meer.

Auditie
Vanwege het beperkt aantal plekken vragen wij je auditie voor deze leergang te doen. Op 19 oktober staat de auditie gepland. Na inschrijving ontvang je een korte monoloog en de datum en tijd van de auditie. Lees meer.

Wil je meer weten over ons programma?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op