PROFESSIONELE BEGELEIDING

De lessen worden gegeven door de professionele theatermakers Sjors Noordsij en Ruud Moesbergen. Ze opereren vanuit Harderwijk en zijn als partner van Stad als Podium actief in de culturele wereld van Harderwijk.

Ze hebben verschillende voorstellingen gemaakt en die door Nederland gespeeld. In hun thuisstad zijn ze onder andere bekend van de ‘Harderwijkse Oudejaarsconference 2019’.

De voorstellingen vallen op door hun maatschappelijke relevante boodschap die Sjors & Ruud overbrengen met humor. Daarbij maken ze gebruik van fysiektheater, interactiviteit, verrassende theatervormen en een duidelijk verhaal met kop en staart. Ze hebben voor verschillende doelgroepen voorstellingen geschreven, van kleuters tot volwassenen.

Naast het maken van theatervoorstellingen geven Sjors en Ruud diverse trainingen om professionals door middel van theatertechnieken te helpen hun verhaal krachtig, helder en enthousiast verbaal en non-verbaal over te brengen. Daarbij maken ze gebruik van hun zelfontwikkelde ‘presentatiebewust-wijzer’; een handig handvat in de ontwikkeling van podiumervaring. Ze geven trainingen aan groepen die in hun werk voor ‘publiek’ staan, zoals museumgidsen en horecapersoneel, maar geven ook persoonlijke begeleiding aan bijvoorbeeld wetenschappers.

Sjors

Ruud

Wil je meer weten over ons programma?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op