TICKETINFORMATIE

 

Tickets kopen
Koop je tickets via onze website of ga naar ons nieuwe verkooppunt bij het Toeristisch Informatiepunt in het Oude Stadhuis aan de Markt 1 in Harderwijk.

Openingstijden Toeristisch Informatiepunt:

  • Maandag: 12.00 uur – 16.00 uur
  • Dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur – 16:00 uur
  • Eerste zondag van de maand: 12.00 uur – 15:00 uur

Bevestigingsmail
Na het kopen van een ticket ontvang je een bevestigingsmail met het ticket. Je ticket kan vanaf een telefoon gescand worden en hoeft dus niet geprint te worden. Indien je geen bevestigingsmail ontvangen hebt, controleer dan je spambox. Neem contact met ons op via info@podiaharderwijk.nl  als je de e-mail niet kunt vinden.

Tickets ruilen en retourneren
Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen tickets geruild worden voor een andere voorstelling of een tegoedbon. Stuur hiervoor een mail naar info@podiaharderwijk.nl.

Ticket kwijt?
Geen probleem. Neem contact op met info@podiaharderwijk.nl of meld het tijdens je bezoek aan het Event Theater bij de gastdames/kassa. Zij kunnen je verder helpen.

Voorwaarden ticketverkoop via derden
Wij raden aan om tickets alleen te kopen bij officieel erkende ticketverkopende partijen. Bij voorkeur koop je rechtstreeks bij ons, zo ben je zeker van een officieel ticket. Let op: bij ticketaankopen via derden gelden de annuleringsvoorwaarden die door deze partij worden gesteld. Deze voorwaarden zijn op te vragen bij de desbetreffende partij.

Cadeaukaarten
Wij accepteren alleen de Podium Cadeaukaart en de tegoedbonnen van Theater Harderwijk. Je kunt de Podium Cadeaukaarten en tegoedbonnen verzilveren door ons te bellen van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 uur tot 14.00 uur.

Wil je de Podium Cadeaukaart aan iemand cadeau doen? Wat een geweldig idee! Je kunt de kaart eenvoudig online bestellen en kiezen voor een klassieke kaart die per post wordt verzonden, of een digitale versie die je binnen een uur in je mailbox ontvangt. En het beste is, de hoogte van het saldo bepaal je helemaal zelf!

Bestel hier de Podium Cadeaukaart.

Wil je meer weten over ons programma?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op