PREVIEW ‘Shake your tailfeather’

MA 27 MEI OM 20.15 UUR


Maak je klaar om je veren uit te slaan en je dansmoves te showen, want op maandag 27 mei verwelkomen we je graag op onze ‘Shake your tailfeather’ Preview!

Het belooft een geweldige avond te worden, want naast de onthulling van ons nieuwe programma, krijg je ook een exclusieve sneak preview van een aantal voorstellingen. We kunnen niet wachten om dit met je te delen!

Bereid je voor op een onvergetelijke avond boordevol entertainment met onder andere de legendarische Paul Haenen als onze pluimtastische presentator en de enige echte Queen of Feathers, Karin Bloemen, die een verbluffende sneak preview van haar voorstelling zal verzorgen.

Maar dat is nog niet alles! Naast diverse optredens, krijg jij na afloop de kans om als Vriend van Theater Harderwijk als eerste de beste zitplaatsen te reserveren met natuurlijk jouw exclusieve Vriendenkorting.

Als Vriend van Theater Harderwijk kun je vier tickets reserveren met je klantnummer en wachtwoord.

Nieuw! Koop een ticket voor de ‘Shake Your Tailfeather’ Preview!

Dit jaar gooien we onze deuren open voor iedereen die een voorproefje wil van het geweldige theaterseizoen dat komen gaat! Voor het eerst kun je ook een ticket kopen voor onze ‘Shake your tailfeather’ Preview-avond. Voor slechts € 7,50 kun je genieten van een avondvullend programma. Word je deze avond ook Vriend van Theater Harderwijk voor € 18,- per seizoen, dan draag je het theater een warm hart toe én kan je meteen tickets kopen met een leuke korting!

Get ready to shake it!