The Billy Joel Experience – The Greatest Hits in Concert

VR 20 SEPTEMBER OM 20.15 UUR

Achttien keer stond Billy Joel met een single in de Nederlandse hitparade! ‘Piano Man’, ‘She’s Always A Woman’, ‘Uptown Girl’, ‘Goodnight Saigon’ en ga maar door… Stuk voor stuk klassiekers die zich in ons collectieve geheugen hebben genesteld. Goed idee om om dat indrukwekkende lijstje heen een nieuwe theatershow te maken, vonden de mannen van The Billy Joel Experience.

Na het ambitieuze ‘The Album Tour’ waarmee de tribute act in seizoen 23/24 in ruim zestig theaterzalen bijzonder hoge ogen gooide en prachtige recensies verdiende, leek het de band tijd om een setlist samen te stellen die “één groot feest der herkenning vormt”, aldus Alexander Broussard, bandleider, zanger en pianist van de groep. “Het mooie is, dat je die achttien nummers makkelijk nog kunt aanvullen met een aantal titels die wél in de Top 2000 aller tijden, maar nooit in de Nederlandse hitparade hebben gestaan. Wij wisten bijvoorbeeld niet dat ‘Just The Way You Are’ tot die laatste categorie behoort. Maar die hoort natuurlijk wel degelijk in een ‘Greatest Hits van Billy Joel’ voorstelling thuis! En datzelfde geldt ook voor ‘The Longest Time’…”

Met de nummers uit de hitparade én de resterende nummers uit de Top 2000 aller tijden, komt The Billy Joel Experience met een bomvolle setlist, geschikt voor jong, oud, die-hard fan of gewoon liefhebber van een heerlijke avond met de beste muziek, gespeeld door de meest gepassioneerde club musici, volledig gewijd aan… The Greatest Hits van Billy Joel

Reguliere prijs: € 27,50
Vriendenprijs: € 25,50
Aanvang: 20.15 uur
Pauze: ja
Duur voorstelling: voor de pauze: 60 minuten. Na de pauze: 60 minuten
Locatie: Event Theater – Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk.

Let op: de theaterzaal is gelijkvloers.