Home

Marvellous

Superhelden saga musical (try out)

PRIJZEN / INFO

Special en Theatercollege wo. 09.01.19

Aanvang 20.15uur

Normaal: € 25.00
Vriendenpas: € 23.00
65+: € 23.50
CJP: € 23.50
Bestel kaarten

Marvellous

Superhelden saga musical (try out)

Na het succes van ‘Watskeburt?! - de musical’ volgt er nu een opvolger van dezelfde makers: ‘Marvellous’, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld! ‘Marvellous’ wordt een muzikale ode aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms met al die types met een cape.

 

Het zijn van een superheld in deze tijd is geen pretje. Je speelt jezelf niet meer zo gemakkelijk in de kijker als vroeger. Destijds haalde je de krant met iets overzichtelijks als het verijdelen van een bankroof, maar kranten leest niemand meer. Na een heldendaad zak je dan ook snel naar onscrollbare dieptes in ieders tijdlijn. Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken momenteel op een slaapverwekkend kantoor. De frustraties over dit saaie grijze leven lopen op en onder leiding van een van de vrouwelijke helden slaan ze de handen in een en creëren een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze…

 

Alles uit de superheldenfilms brengt Bos Theaterproducties naar het theater: vliegen, vlammen, ijs en explosies. Dat kan natuurlijk niet, maar ze doen het toch!

 

Met: Tarikh Janssen, Keja Kwestro, Rogier in ’t Hout, Tim Linde, Anna

Keuning e.a.

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen

Optimisten hebben de hele wereld

 

ma. 21.01.19

Lees meer

Bestel kaarten Special en Theatercollege
THEATERWEEKEND

 

za. 26.01.19

Lees meer

Bestel kaarten Special en Theatercollege

« VORIGE | VOLGENDE » 123