Home

MR. Gerard Spong

In vertrouwen

PRIJZEN / INFO

Special en Theatercollege za. 08.12.18

Aanvang 20.15uur

Normaal: € 25.00
Vriendenpas: € 23.00
CJP: € 23.50
Voordeelcode: € 22.50
65+: € 23.50
Bestel kaarten

MR. Gerard Spong

In vertrouwen

Een uniek theatercollege door niemand minder dan advocaat Mr. Gerard Spong. Hij vertelt in eigen persoon over zijn leven en carrière als één van Nederlands meest vooraanstaande Strafrechtadvocaten. Hij zit al veertig jaar in het vak en is maar liefst zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat.

Hij treedt regelmatig op in de media. Zo was hij onder meer te gast in NOVA ‘College Tour’ en was hij één van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie ‘Kijken in de ziel’. Ook wordt hij geregeld gevraagd om zijn visie op actuele gebeurtenissen te geven in tv-programma’s als ‘Pauw’ en ‘De Wereld Draait Door’. Daarnaast heeft hij meerdere (misdaad-)romans uitgebracht zoals ‘De Breuk’ in 2013, ‘De uitvaartverzorger’ in 2016 en samen met Peter R. de Vries ‘P.S. dit is vertrouwelijk’ in 2018.

Spong geeft een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma’s en bewijsperikelen komen ruim aan bod. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van onder meer een aantal geruchtmakende moordzaken, zedenzaken en fraudezaken.

 

Met: Gerard Spong

 

MEER VOORSTELLINGEN BINNEN DIT GENRE?

Marvellous

Marvellous

Superhelden saga musical (try out)

 

wo. 09.01.19

Lees meer

Bestel kaarten Special en Theatercollege
Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen

Optimisten hebben de hele wereld

 

ma. 21.01.19

Lees meer

Bestel kaarten Special en Theatercollege

« VORIGE | VOLGENDE » 123